Експерт на A Data Pro бе обявен за „Млад професионалист на годината“ в сферата на измерването и оценката на комуникациите

27 May 2019
Анастасия Нанивска е победител в годишните награди на Международната асоциация за измерване и оценка на комуникацията (AMEC) 27 май 2019, София. Анастасия Нанивска, акаунт мениджър “Анализ на социални медии”в българската компания A Data Pro, е тазгодишният носител на приза „Млад професионалист на годината“ в 17-те годишни награди AMEC Awards. Победителите в единствения международен конкурс в областта... View more

Анастасия Нанивска е победител в годишните награди на Международната асоциация за измерване и оценка на комуникацията (AMEC)

27 май 2019, София. Анастасия Нанивска, акаунт мениджър “Анализ на социални медии”в българската компания A Data Pro, е тазгодишният носител на приза „Млад професионалист на годината“ в 17-те годишни награди AMEC Awards. Победителите в единствения международен конкурс в областта на измерване на комуникациите станаха ясни наофициална церемония в Прага на 23 май. Събитието се проведе паралелно с глобалната среща на високо равнище 2019 AMEC Global Summit– най-голямата конференция в света за обсъждане на  последните новости и тенденции в измерването и оценката на комуникациите.

Анастасия Нанивска е специалист с над 10 години опит в областта на медийния анализ и в прилагането на решения за интегрирана комуникационна политика и цифрова трансформация на бизнеса. Тя се присъединява към екипа на A Data Pro през 2015 г. и е сред малцината, получили Международния сертификат по измерване и оценка наAMEC, както и е член на Education Working Group на AMEC от януари 2018 г.

В A Data Pro Анастасия ръководи специален екип за мониторинг и измерване на комуникациите на световни брандове, като участва в проекти за глобални компании с годишни приходи от милиарди долари. Приходите от бизнес на фирмата са се увеличили двойно спрямо 2016 г. и продължават да отчитат ръст от над 35% годишно.

За A Data Pro

A Data Pro е компания, специализирана в обработката и анализ на информация и данни, предлагаща цялостен и индивидуален подход в управлението на риска, съответствието, медийния мониторинг и анализ и автоматизираните решения. С повече от 20 години присъствие на пазара и екип от над 400 специалисти, владеещи над 40 езика, портфолиото й включва клиенти от всички водещи индустрии в над 80 държави. Съчетавайки човешкия интелект с последните технологии, компанията е пионер в разработването на услуги с висока добавена стойност.

A Data Pro е член на АМЕС, партньор на  AMEC Global Education от 2016, както и член на Световната асоциация на клипинг агенциите (FIBEP).

За повече информация:

Катя Благоева

Account Manager

k_blagoeva@intelday.com

0878539013