Intelday влиза като ексклузивен партньор в глобалната мрежа Cathay Communication

29 Oct 2019
Независимата компания за стратегически комуникации Intelday Solutions стана ексклузивен партньор на Cathay Group и нейната глобална мрежа от комуникационни консултанти Cathay Communication.  Cathay Communication е първата в света международна мрежа от независими агенции от Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Австралия, която се фокусира върху консултирането на бизнеси от Китай с инвестиционни интереси... View more

Независимата компания за стратегически комуникации Intelday Solutions стана ексклузивен партньор на Cathay Group и нейната глобална мрежа от комуникационни консултанти Cathay Communication. 

Cathay Communication е първата в света международна мрежа от независими агенции от Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Австралия, която се фокусира върху консултирането на бизнеси от Китай с инвестиционни интереси извън страната. Иновативната мрежа е най-новото допълнение към глобалната Cathay Group, състояща се от консултанти в сферата на правни, данъчни, счетоводни, управление на интелектуалната собственост и инвестиционни услуги.

„Присъединяването ни към глобалната комуникационна мрежа Cathay Communication е от стратегическо значение за нас и допринася за разширяването на обхвата на предлаганите от нас услуги извън България и Европа. Винаги сме предоставяли на нашите клиенти, сред които международни компании и институции, висококачествени услуги и сме убедени, че подобно партньорство ще ни позволи да предложим както комуникационни и маркетингови решения, така и интегрирани услуги, простиращи се извън досегашните ни граници“, каза Боян Иванович, изпълнителен директор на Intelday. „Участието ни в Cathay Communication ни дава възможността да бъдем част от несравнима по своя обхват мрежа от ресурси и ноу-хау, с което да предложим на своите настоящи и бъдещи клиенти един нов, уникален и иновативен набор от услуги и експертиза.“

„Винаги означава много, ако съмишленици от различен културен произход работят заедно. Вярвам, че въз основа на идеите и професионалните връзки, установени тук, бизнес успехите на партньорите в мрежата и тези на нашите клиенти ще бъдат експертно подкрепени и с по-голям потенциал“, сподели изпълнителният директор на Cathay Communication Рупърт Варнай по повод сключеното партньорство с Intelday.

Cathay Group подпомага компании, които търсят инвестиционни възможности, пазари и иновативни проекти в Китай и експортно ориентирани китайски компании, като чрез партньорите от мрежата на Cathay Communication, в портфейла от предлаганите услуги се включват стратегически комуникации, ПР, маркетинг, реклама, дигитални комуникации и много други. Освен предоставянето на консултации в областта на комуникациите, групата предоставя услуги и в сферата на правните въпроси, данъчното облагане, инвестициите и защитата на интелектуалната собственост.  

Комуникационната платформа Cathay Communication създава нови пазарни възможности и дългосрочни механизми за обмен на информация. Тя е създадена, за да подпомогне бизнесите, които планират инвестиции в рамките на инициативата „Един пояс, един път“ (One Belt, One Road Initiative), известна още като „Новия път на коприната“. Насочена към развитие на възможностите в Китай и китайските компании както в страната, така и по света, обединяващата независими агенции с експертиза на международно ниво – Cathay Communication, е основана в началото на 2019 г. като част от Cathay Group. 

За Intelday Solutions:

    Intelday Solutions е независима компания за стратегически комуникации и връзки с обществеността, основана през 2001 година. Компанията предлага широк спектър от консултантски и бизнес услуги, фокусирани върху стратегическите комуникации, управлението на връзките със заинтересовани лица и организации, кризисен мениджмънт, корпоративна социална отговорност и интегрирани маркетингови и комуникационни решения. Intelday, една от водещите български комуникационни компании, е управлявала редица комуникационни проекти в над 10 държави, сред които: Сърбия, Румъния Косово, Босна и Херцеговина, Малта, Естония, Португалия, Великобритания. 

    PR агенция Intelday Solutions е носител на Златната награда на ИПРА през 2007 и 2012 година в категория „Публичен сектор“, като през 2012 година е номинирана от ООН за промотиране на професионални комуникации, насочени към решаването на въпроси от обществен интерес. Компания Intelday Solutions е горд собственик на близо 20 награди от престижни конкурси в областта на комуникациите. 

За Cathay Group:

    Cathay Group предоставя правни, данъчни и инвестиционни съвети в повече от 85 държави. Cathay Communication – най-новото допълнение към глобалната Cathay Group, оперира в над 60 държави, като броят им непрекъснато се увеличава. Добавянето на професионални комуникационни услуги към продуктовото портфолио на групата е от изключителна важност, тъй като платформата предлага несравним до този момент набор от консултантски услуги.