Intelday с първо място от световните награди за комуникационни консултанти ICCO Global Awards 2019

4 Dec 2019
Intelday Solutions спечели първа награда в категорията Public Affairs на най-голямата световна организация на PR агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) на гала церемония в Лондон, късно снощи. Intelday е единствената българска компания с първа награда в тазгодишните световни награди ICCO Global Awards 2019.  Независимата консултантска агенция в сферата на комуникациите спечели... View more

Intelday Solutions спечели първа награда в категорията Public Affairs на най-голямата световна организация на PR агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) на гала церемония в Лондон, късно снощи. Intelday е единствената българска компания с първа награда в тазгодишните световни награди ICCO Global Awards 2019.

 Независимата консултантска агенция в сферата на комуникациите спечели престижното отличие за работата си с „Група за Чист Въздух“, която е част портфолиото от партньори, на които компанията предоставя безвъзмездна консултантска и комуникационна подкрепа. Наградената кампания „Зимнина за софиянци“ имаше за цел да предизвика Столична община да предприеме мерки за справянето с един от най-наболелите проблеми за столицата – мръсния въздух. Intelday привлече вниманието на гражданите чрез публична акция, чиято цел бе да се даде гласност на проблема и да послужи като пример за други български градове, където често нивата на замърсяване на въздуха са с критични стойности.

 „Истинско предизвикателство е да се създаде необходимият баланс когато при изграждането на комуникационна стратегия, особено за такава важна тема каквато е мръсният въздух и здравето на хората. Екипът на Intelday успя да реализира една интелигентна и изпълнена със смисъл кампания, която да резонира с обществото, да получи широк медиен отзвук и най-важното – да променя мислене и поведение,“ сподели минути след награждаването Боян Иванович, изпълнителен директор на Intelday Solutions и допълни: „Оценката на световно признати имена в PR индустрията за нашата работа е поредното доказателство, че страната ни разполага с професионалисти и капацитет да бъде водеща в сферата на комуникациите.“

Изпълнителният директор на Intelday Боян Иванович стана втори в категорията Rising Star of the Year, която отличава млади лидери, доказали своя професионализъм и лидерски качества и с най-голям потенциал за бъдещо развитие и постижения. Боян Иванович е единственият българин номиниран в категорията досега.

За Intelday Solutions

Intelday Solutions е независима компания за стратегически комуникации и връзки с обществеността, основана през 2001 година. Компанията предлага широк спектър от консултантски и бизнес услуги, фокусирани върху стратегическите комуникации, управлението на връзките със заинтересовани страни и организации, кризисен мениджмънт, корпоративна социална отговорност и интегрирани маркетингови и комуникационни решения. Intelday, една от водещите български комуникационни компании. Intelday Solutions е част от мрежата от независими агенции PROI Worldwide, която обединява над 75 комуникационни агенции от целия свят, с над 5000 PR специалисти на пет континента, 50 страни и над 100 града. Intelday също така е ексклузивен партньор на Cathay Group и нейната глобална мрежа от комуникационни консултанти Cathay Communication. Cathay Communication е първата в света международна мрежа от независими агенции от Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Австралия, която се фокусира върху консултирането на бизнеси от Китай с инвестиционни интереси извън страната.

 Повече информация за Intelday Solutions можете да намерите и на нашите Facebook и LinkedIn страници. 

 За International Communications Consultancy Organization (ICCO)

International Communications Consultancy Organization (ICCO) е най-голямата световна организация на PR агенции и национални асоциации, в която членуват браншовите организации на 66 държави от целия свят – Европа, Африка, Азия, Близкия Изток, Северна и Южна Америка, Австралия. Колективно тези организации представляват над 3000 комуникационни компании в света. България е пълноправен член на организацията чрез Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА).