Intelday Solutions поема комуникационното обслужване на RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019

8 Oct 2019
08.10.2019, София. Intelday Solutions поема комуникационното обслужване на RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019, първото по рода си събитие за България и Европа, обединяващо Наука+Изкуство+Технология, което ще се състои в гр. София от 19 до 24 ноември 2019 г., в Националния дворец на културата.  Екипът на Intelday ще работи про-боно и ще отговаря за управлението на комуникационна... View more

08.10.2019, София. Intelday Solutions поема комуникационното обслужване на RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019, първото по рода си събитие за България и Европа, обединяващо Наука+Изкуство+Технология, което ще се състои в гр. София от 19 до 24 ноември 2019 г., в Националния дворец на културата. 

Екипът на Intelday ще работи про-боно и ще отговаря за управлението на комуникационна стратегия, дейностите по връзки с обществеността, дигиталните комуникации, връзки с медиите, управлението на партньорствата, изграждане на отношения с ключови публики, координацията на заинтересованите страни. 

RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 ще постави началото на поредица от събития в сферата на STE(А)M (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics)  образованието в България и се провежда под почетното председателство на Министерство на образованието и науката. Събитието е организирано от Фондация за изследвания в областта на науката и изкуството „Re:“ и Национална художествена академия.

„RELOGIA е искрено признателна на PR агенция Intelday за доверието, професионализма и добрата воля, с които подкрепят и правят възможно това толкова значимо за обществото ни, културата и образованието ни събитие да бъде реализирано и споделено по най-добрия възможен начин. Те работят с всеотдайно сърце и ум, посветени на кауза, която засяга нашето общочовешко бъдещо развитие, влагайки денонощно и безусловно целия си професионален и творчески потенциал. Без този изключителен екип, това събитие нямаше да стигне до вас, за да можем да бъдем заЕдно!“, каза д-р Цветана Иванова, основател и главен изпълнителен директор на фондация „Re:“ и основен организатор на RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019.

“За нас е предизвикателство и удоволствие да бъдем част от събитие от ново поколение, което интегрира наука, изкуство и технология в контекста на световните STEAM тенденции”, каза д-р Боян Иванович, изпълнителен директор на Intelday Solutions. “Вярваме, че с работата си ще подпомогнем организаторите в тяхната цел да утвърждават България като място за иновации в образованието и изследванията и в създаването на професионалистите на бъдещето. Компанията ни никога не се е колебала да навлиза в нови и предизвикателни области и да работи за инициативи, които оставят реален отпечатък върху обществото и променят модели.”  

RELOGIA | ТРИАЛОЗИ 2019 ще бъде терен за среща на съвременните умове, практици и бизнеси с опит в интегрирането на STEAM в образованието и бизнеса.

RELOGIA е поредният проект на Intelday, с който компанията допълва CSR портфолиото си от безвъзмездна консултантска и комуникационна подкрепа на каузи и инициативи на неправителствения сектор и неформални групи работещи в обществена полза. Само в последните три години екипа на Intelday е спечелил 10 награди за свои комуникационни проекти с кауза.