Intelday Solutions пое PR обслужването на новото музикално шоу на NOVA „Маскираният певец“

20 Sep 2019
20.09.2019, София. PR агенция Intelday Solutions пое комуникационното обслужване на хитовия музикален формат на NOVA – „Маскираният певец“. Екипът на агенцията се грижи за поддържането на социалните канали, комуникационната стратегия, връзките с медии и събитийния мениджмънт. В най-мистериозното шоу „Маскираният певец“ известни българи приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца.... View more

20.09.2019, София. PR агенция Intelday Solutions пое комуникационното обслужване на хитовия музикален формат на NOVA – „Маскираният певец“.

Екипът на агенцията се грижи за поддържането на социалните канали, комуникационната стратегия, връзките с медии и събитийния мениджмънт.

В най-мистериозното шоу „Маскираният певец“ известни българи приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца. Уникални, създадени специално за шоуто, костюми на животни и митични същества крият знаменитостите при всяка тяхна изява на сцената. Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците знаят тяхната самоличност. Всеки нов епизод на шоуто възбужда любопитството на зрителите, провокирайки ги да се чувстват като истински детективи.

„Като новатор в налагането на много международни формати в България, NOVA продължава да държи висок конкурентен стандарт и през новия телевизионен сезон. Безспорно „Маскираният певец“ е един от силните ни акценти тази есен. Дългогодишното партньорство с  Intelday Solutions и качеството на предлаганите от тях услуги бяха сред основните фактори при избора на агенция за този важен проект“, сподели Милена Младенова – PR мениджър на Nova Broadcasting Group. „Взаимното доверие и силната мотивация на екипа, ангажиран с реализирането на кампанията, са другия голям плюс в партньорството ни с Intelday Solutions“, каза още тя.

Ани Халваджиян, PR мениджър на „Глобал груп“, коментира работата си с агенцията: „Работим за първи път с Intelday, но ни трябваха дни, даже часове, за да се сработим. Това се случва, когато имаш насреща си професионалисти, с които говорите на един език. И най-важното за мен – бързи, отговорни към всеки детайл – каквато се опитвам да бъда и аз”.

“За нас е удоволствие да работим през всички тези години с една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компания в България. Вярвам че, както досега и с този проект ще постигнем отлични резултати и в бъдеще ще имаме възможност да представим още много вълнуващи новини и впечатляващи съвместни проекти”, каза Боян Иванович, изпълнителен директор на PR агенция Intelday Solutions.

Intelday подкрепя комуникационно редица продукции на Nova Broadcasting Group, сред които хитовите предавания в ефира на NOVA „Черешката на тортата“, „Кошмари в кухнята“ и „Шеф под прикритие“, както и авторските уеб сериали  „Следвай ме“ и „Не така, брат“ на „7 Talents“, които допълват богатото портфолио на медийната група.