Intelday Solutions организира уъркшоп „Дигитализацията – двигател за растеж на туризма“

15 Feb 2019
Комуникационната агенция Intelday Solutions организира Уъркшоп „Дигитализацията – двигател за растеж на туризма“, който ще се проведе на 15 февруари 2019 г. в София. Форумът е част от официалната програма на Международното изложение ВАКАНЦИЯ&СПА ЕКСПО 2019. Събитието има за цел да подпомогне малките и средните предприятия в туристическия сектор да бъдат по-конкурентноспособни и да се запознаят с водещи световни... View more

Комуникационната агенция Intelday Solutions организира Уъркшоп „Дигитализацията – двигател за растеж на туризма“, който ще се проведе на 15 февруари 2019 г. в София. Форумът е част от официалната програма на Международното изложение ВАКАНЦИЯ&СПА ЕКСПО 2019.

Събитието има за цел да подпомогне малките и средните предприятия в туристическия сектор да бъдат по-конкурентноспособни и да се запознаят с водещи световни практики в бранша, като се организира от агенцията от името на Европейската комисия и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Уоркшопът е практически ориентиран и е посветен на актуалната тема за дигитализацията в туристическия сектор, която е един от основните акценти в програмата на Министерството на туризма за 2018 г. Изявени експерти в бранша ще споделят с участниците своя опит и умения за развитие на туристическия бизнес в крак с най-съвременните тенденции, като засегнат следните три ключови въпроса: как да се осигури финансиране, как да се подобрят уменията и как да се дигитализира туристическият бизнес.

Под формата на дискусия в три панела ще бъдат обсъдени следните теми:
1. Дигитализиране с европейски фондове, подкрепящи туризма
2. МСП в туристическия сектор – дигитални решения за нови бизнес решения
3. Дигиталните инструменти и умения на МСП, необходими да отговорят на
потребителското търсене